Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Buschauffeur Arriva rijdt zich vast op rotonde in Tilburg

TILBURG - Een buschauffeur van Arriva maakte dinsdagavond een inschattingsfout een rotonde in Tilburg. De rotonde, gelegen aan de Stappegoorweg en de Tatraweg, is nog in aanbouw, maar de buschauffeur negeerde de omleidingsroute en reed met zijn stadsbus direct de rotonde op. Dit resulteerde in een spectaculair tafereel: de bus kwam met een voorwiel vast te zitten, schuin op de rotonde., Een bergingsbedrijf werd ter plaatse gevraagd om de gestrande bus te bevrijden. De bergingsspecialist van Van Eijck bevestigde een lierkabel aan de bus en trok deze met veel precisie uit zijn benarde positie.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.