Evenementenfotografie

Foto's zeggen meer dan woorden. Jij wilt toch ook dat er over jouw evenement gesproken blijft worden? Met goede foto's gebeurd dat! Teruggetrokken worden naar dat ene speciale moment dat wij graag voor jullie vastleggen!

Onze naam zegt het al, oog voor kwaliteit en dat is wat wij leveren! Onze foto's trekken je in dat ene moment, een foto waar je naar blijft kijken!

Wij zorgen dat het hele evenement goed in beeld wordt gebracht, kunnen ook de reportages naar jouw socials verzorgen. En dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn is een feit. Je hebt al een reportage vanaf 650,- euro voor de duur van 5 uur inclusief de bewerking van alle foto's. 

Voor meer informatie stuur je een mail naar info@eye4images.nl of bel je met 0162-561199 of mobiel naar 06-22647153


Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.