Voorwaarden

Je neemt als bedrijf of particulier bij Eye4Images een licentie af voor het gebruik van een foto. Die licentie regelt waar je de foto mag gebruiken, voor hoe lang en in welke context. Je sluit deze licentie af bij de aankoop van een losse foto. Ook als het bedrijf waar je werkt een abonnement heeft op de beeldbank van Eye4Images is het gebruik daarvan onderhavig aan een licentie die is afgesloten bij het aangaan van het contract.

Een nieuwsfoto kun je in principe gebruiken in een nieuwscontext. Gebruik van een nieuwsfoto in een context waar deze overduidelijk niet voor is bedoeld is niet zonder meer toegestaan.

Een nieuwsfoto mag je niet in een commerciële context gebruiken zoals een reclameboodschap, tenzij je hiervoor expliciet toestemming hebt gekregen van Eye4Images.

Als op de foto's personen staan afgebeeld dan kan portretrecht van toepassing zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van toestemming van de geportretteerde persoon of personen indien portretrecht van toepassing is. Realiseer je zich dat voor de afgebeelde personen de context van groot belang kan zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwsfoto niet zomaar gebruiken om iemand etnisch te profileren.

De licentie die je afsluit is in principe voor eenmalige publicatie, tenzij je daarover andere afspraken hebt gemaakt met Eye4Images. Als je de foto nog eens wilt gebruiken dan moet je een nieuwe licentie afnemen bij Eye4Images. Je mag de foto na publicatie niet opslaan in je eigen systeem.

Neem voor meer informatie contact met ons op via mail: beeldbank@eye4images.nl

Onze beelden worden tegen misbruik van licentie gecontroleerd voor the Visual Rights Group. Misbruik van onze beelden wordt door hun beheerd en behartigd. Per licentie rekenen wij 85,- euro als non-commercieel en 285,- als commercieel gebruik per beeld. 

LET OP: Op deze beeldbank worden de foto's getoond zoals gemaakt. In principe worden onze foto's niet geblurd. Alleen bij ernstige incidenten passen wij een blur toe en worden slachtoffers onherkenbaar gemaakt. Het is de verantwoording van de klant om dit wel of niet te alsnog te doen. 

We verkopen GEEN foto's van de eredivisie aan particulieren, dit is een afspraak samen met de Eerdivisie CV

Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.