Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Enorme brand in witlofkwekerij aan de Duinweg in Drunen

DRUNEN - De brandweer heeft de handen vol aan een zeer grote brand die dinsdagavond uitbrak in een witlofkwekerij in Drunen. Het vuur in het pand aan de Duinweg brak rond kwart voor acht uit, waarschijnlijk door een blikseminslag. Voor zover bekend zijn er geen mensen of dieren gewond geraakt. Brandweerkorpsen uit Cromvoirt, Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Waalwijk en Wijk en Aalburg verleenden assistentie. Tegen kwart voor tien leek het erop dat de brandweer het vuur onder controle kreeg. De brandweer heeft volgens de Veiligheidsregio Brabant-Noord geprobeerd te voorkomen dat ook een aangrenzend huis en enkele andere loodsen in brand zouden vliegen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.