Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Containerbrand Weerdskampweg Den Bosch

DEN BOSCH - Maandagochtend heeft een container tegen een bedrijfspand aan de Weerdskampweg in Den Bosch in brand gestaan. Omdat de container tegen het pand aan stond en er flinke vlammen waren werd er naast een tankautospuit ook een ladderwagen en een waterwagen mee gealarmeerd. Tijdens dat de brandweer aanrijdend was waren de eigenaar en omstanders al begonnen met blussen. Toen de brandweer arriveerde was het grootste vuur er al af en konden ze gelijk beginnen met koelen van de gevel en afblussen van de container. Hoe de container in brand is gevlogen is niet bekend.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.