Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Ernstig ongeval met fatbike in Breda, twee jonge vrouwen gewond

BREDA - Twee jonge vrouwen zijn zaterdagmiddag in Breda gewond geraakt bij een ongeluk met een fatbike. De vrouwen zaten op de elektrische fatbike en botsten met een auto op de kruising van de Heerbaan met de Claudius Prinsenlaan. De bestuurder van de auto is aangehouden en zal getest worden op het gebruik van drank, drugs en medicijnen. Een van de jonge vrouwen raakte zwaargewond en is onder politiebegeleiding en een trauma-arts met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam overgebracht. Het ander slachtoffer is naar het ziekenhuis in Breda overgebracht.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.