Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brandweer gealarmeerd voor brand in schuur van woning in Raamsdonk

RAAMSDONK - De brandweer werd vrijdagmiddag gealarmeerd voor een brand in een schuur achter een woning aan de Raadhuisstraat in Raamsdonk. Een achterbuurman zag rook uit de schuur komen en even later sloegen de vlammen uit de schuur. Hij belde meteen de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer werd opgeschaald naar middelbrand. De brandweer heeft de brand geblust en heeft een gedeelte van de muur en het dak van de schuur gesloopt om uitbreiding te voorkomen. Een bewoner van de woning is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.