Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Forse schade na aanslag met vuurwerk op woning Vrachelsplein in Oosterhout

OOSTERHOUT – Een appartementenwoning aan het Vrachelsplein in Oosterhout is in de nacht van maandag op dinsdag getroffen door een explosief. Volgens getuigen zou het gaan om zwaar vuurwerk wat net na middernacht naar binnen zou zijn gegooid. De schade aan de woning is groot, zo zijn twee ruiten naar buiten geblazen. Ook de deur aan de zijkant is ontzet. Iemand zag daarna twee jongens wegrennen in de richting van de Hamerbijl. Toen het vuurwerk ontplofte, was er niemand in het huis aanwezig. Er raakte dan ook niemand gewond. De jongens zouden allebei een pet op hebben gehad en een capuchon. Een van de twee was in het zwart gekleed, de ander had een grijs vest aan. De politie zoekt getuigen en camerabeelden en wil graag met mensen die iets weten in contact komen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.