Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brommobiel te water Tolweg Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - Zondagavond omstreeks 20:10 uur is een vrouw met haar brommobiel te water geraakt. Het ongeval gebeurde op de Tolweg in Sprang-Capelle ter hoogte van de kruising met het fietspad. De hulpdiensten rukten massaal uit naar het opgegeven adres om de vrouw eerste hulp te verlenen. Waardoor de vrouw de macht over het stuur verloor en te water raakte is niet bekend. De vrouw is door het ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens netjes thuis afgezet. De familie van de vrouw moet de brommobiel zelf uit het water halen, aangezien het professioneel laten wegtakelen van een brommobiel niet is verzekerd. De dame had de brommobiel pas een maandje in haar bezit.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.