Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Dierenziekenhuis ontruimd door omgevallen flesje met chemische vloeistof

WAALWIJK – Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant is vrijdagavond ontruimd omdat er een flesje met een chemische vloeistof omviel. Het ziekenhuis werd uit voorzorg ontruimd. Twee medewerkers van het dierenziekenhuis voelden zich niet lekker en last kregen van hun ogen. Zij zijn door het ambulancepersoneel nagekeken en hun ogen zijn met een speciale vloeistof gespoeld. De medewerkers hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde in een afgesloten ruimte van het dierenziekenhuis, dit was ook de enige plek waar de stof meetbaar was. De meeste dieren die in het ziekenhuis waren, hoefden niet naar buiten. Volgens Manon Janssen van Evidensia zaten ze in een veilige ruimte, waar de gevaarlijke stof geen kwaad kon. “Die ruimte heeft een eigen luchtventilatiesysteem en zuurstofvoorziening. De dieren zijn niet in gevaar geweest.” Maar een katje dat net geopereerd was, moest wel naar buiten. “De kat kwam net uit narcose en wilden we warm houden. Die is met de noodzakelijke apparatuur, twee dierenartsen en twee paraveterinaire in de brandweerwagen neergezet. Daar kon alles aangesloten worden en kon de kat warm worden gehouden.”

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.