Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Accu's in papiercontainer veroorzaken brand in vrachtwagen

DRUNEN - In een kraakperswagen welke gebruikt wordt voor het ophalen van oud papier is vrijdagochtend brand uitgebroken., De chauffeur had net een container met oud papier geledigd in zijn vrachtwagen toen hij geknetter hoorde en rook uit zijn wagen zag komen. Direct belde hij brandweer en stortte de inhoud van zijn vrachtwagen leeg op het terrein., De brandweer was snel ter plaatse en bluste het kleine brandje. De oorzaak van de brand waren enkele fietsaccu's die door onbekende reden in de papiercontainer terecht waren gekomen en waarvan er één in brand was gevlogen. Mogelijk heeft die accu tussen de pers gezeten waarna er kortsluiting ontstond en in brand vloog., De brand was bij Popal fietsen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.