Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Scooter en auto botsen met elkaar in Drunen

DRUNEN - De bestuurster van een scooter is vrijdagochtend in Drunen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Dat gebeurde op de kruising van de Overlaatweg en de Kanaalweg., Politie en ambulance kwamen naar de locatie om hulp te bieden. De scooterrijdster werd ter plekke behandeld en is daarna met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De auto en de scooter raakten door de botsing flink beschadigd., Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De kruising is overzichtelijk en verkeer kan elkaar van ver aan zien komen. Toch zijn er op deze plek de afgelopen jaren al meerdere ongelukken gebeurd.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.