Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Aanrijding jeep vs brommobiel Dick Flemmingstraat Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - Donderdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een jeep en een microcar. Het ongeval gebeurde omstreeks 11:15 uur op de Dick Flemmingstraat in Sprang-Capelle. Politie, ambulance en brandweer spoedde zich naar het ongeval. De bestuurder van de microcar is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade aan de jeep is minimaal maar dat kan niet gezegd worden van de schade aan de microcar. Aan de voorzijde zit het voertuig goed in mekaar en aan de achterzijde is een wiel afgebroken. Een bergingsbedrijf zal de microcar takelen en afvoeren.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.