Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Aanrijding bestelbus - scooter Tinie de Munnikstraat Drunen

DRUNEN - Dinsdagmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een scooter. Het ongeval gebeurde op de Tinie de Munnikstraat ter hoogte van het gezondheidscentrum. De bestuurder van de bestelbus wilde het parkeerterrein van het gezondheidscentrum opdraaien en zag daarbij vermoedelijk de scooterrijder die parallel aan hem over het fietspad reed over het hoofd, daarbij kwam de scooter onder de bestelbus terecht. De jongeman is door het ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld. Het is niet bekend of hij ook mee naar het ziekenhuis is genomen. De schade aan beide voertuigen is behoorlijk.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.