Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Zwaargewonde man gevonden in trappenhal van flat in Waalwijk

WAALWIJK – In de trappenhal van een appartementencomplex aan de Teisterbantlaan in Waalwijk is maandagochtend een zwaargewonde man aangetroffen. Tegen 11:00 uur kreeg de politie een melding binnen van een van de bewoners van het complex. Die hoorde een ruzie en trof daarna bloedspetters aan. Hierop rukten de hulpdiensten massaal uit. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Ook de politie kwam met zeven auto’s naar de Teisterbantlaan. Omdat het bloedspoor naar een van de woningen liep, werd de bewoner van dat appartement aangehouden. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en op welke manier de aangehouden man bij het incident betrokken is. De politie doet op locatie uitgebreid onderzoek.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.