Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Grote brand in schuur achter woning Putte; Belgische brandweer assisteert

Putte - In een schuur van een woning aan de Dahliastraat is woensdagavond brand uitgebroken. De brandweer werd om 19:58 uur gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw. Rond 20:10 uur werd de brand opgeschaald naar middel-brand en niet veel later naar grote brand. Brandweerkorpsen uit de omgeving kwamen met spoed ter plaatse, evenals enkele eenheden van de belgische brandweer. In een schuur aan de achterkant van de woning was door nog onbekende oorzaak brand ontstaan. Bij de brand kwam veel rook vrij. Ook trok de brand veel bekijks uit de buurt. De brandweer heeft de brand inmiddels onder controle.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.