Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Tractoren blokkeren brug na plaatsing betonblokken door gemeente

HELVOIRT - Zo'n twintig loonwerkers hebben woensdagmiddag de Runsvoort in Helvoirt geblokkeerd met onder meer tractoren. Dit uit protest omdat de gemeente betonblokken bij een bruggetje heeft geplaatst waardoor zij kilometers moesten omrijden. Door werkzaamheden aan de Helvoirtsestraat was de Runsvoort met het bruggetje voor de loonwerkers nog de enige doorgang naar een aantal landbouwpercelen. Maar de grote landbouwvoertuigen zouden te zwaar zijn voor het bruggetje. Door werkzaamheden aan de Helvoirtsestraat was de Runsvoort met het bruggetje voor de loonwerkers nog de enige doorgang naar een aantal landbouwpercelen. Maar de grote landbouwvoertuigen zouden te zwaar zijn voor het bruggetje. Met de protestactie en na goed overleg heeft hij de gemeente Vught ook kunnen overtuigen. De betonblokken worden weer weggehaald en ze gaan hier nu verkeersregelaars en extra waarschuwingsborden neerzetten. Volgens Harald Beerens van de gemeente Vught, was het niet de bedoeling om grote landbouwvoertuigen te weren. "Het gaat vooral om vrachtwagens. Daarvan kunnen we de veiligheid echt niet garanderen als ze over het oude bruggetje gaan."

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.