Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brandweer demonteert auto om kat te redden in Oosterhout

OOSTERHOUT - Een bestuurster van een auto kwam woensdagochtend tot een wel heel bijzonder ontdekking tijdens het rijden. Bij het weggaan van huis hoorde de bestuurster katten geluiden onder de auto vandaan komen. Ze twijfelde geen moment en zette de auto aan de kant en belde vervolgens de brandweer. Die kwamen met twee voertuigen ter plaatse. Na een gedeelte van de onderkant te hebben gedemonteerd kwamen ze tot de conclusie dat het beestje met zijn kop vast zat achter de aandrijfas. Een gealarmeerde dierenarts heeft het beestje verdoofd waarna de grote demontage kon beginnen. De aandrijfas werd losgemaakt en na een uur kon het beestje dan eindelijk bevrijdt worden. Voor zover bekend had de kat alleen een paar brand en schaafwondjes. Hopelijk hersteld het beestje weer.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.