Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Ori├źntatie

Datum
Kleuter (4) belandt in het water achter school in Rosmalen

ROSMALEN - Een 4-jarig jongetje is dinsdagochtend omstreeks 11:00 uur aan de aandacht van de schoolleiding ontsnapt en in het water beland. In een onbewaakt moment wandelde het jongetje naar de achterkant van het terrein van een schoolgebouw aan de Deltalaan in Rosmalen en belandde in een betonnen waterreservoir voor de afvoer van regenwater. Nadat het kindje was gevonden, heeft het ambulancepersoneel samen met de trauma-arts hem gereanimeerd. Het jongetje is met spoed overgebracht naar het Radboudumc in Nijmegen. Volgens een politiewoordvoerder is de toestand van de kleuter op dit moment stabiel, zijn ouders zijn bij hem. Het gebouw huisvest onder andere een buurthuis, twee basisscholen en een kinderopvang. De basisschool De Wittering en het Kindcentrum De Groote Wielen, beide gevestigd in het gebouw, blijven voor de rest van de dag gesloten. Ouders zijn telefonisch geïnformeerd en verzocht hun kind tussen de middag op te halen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.