Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Drie gewonden bij steekincident in Waalwijk

WAALWIJK - De 112 meldkamer kreeg 1e paasdag omstreeks 06:00 uur een melding van een steekincident bij KAFRA Housing aan de Prof. Veltmanweg Waalwijk. Hierop rukten de hulpdiensten massaal uit, 11 politiewagens, 3 ambulance's, een traumahelikopter en een arrestantenbus van de politie werden naar het incident gestuurd. Bij het steekincident raakten drie personen gewond, allen zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Twee verdachten, een man en een vrouw, zijn door de politie aangehouden en met de arrestantenbus afgevoerd naar het cellencomplex. Waardoor het steekincident is ontstaan is niet bekend. Het is niet de eerste keer dat de politie en ambulance moeten uitrukken voor een steekincident op dit adres.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.