Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Edelhert zet heel dorp op stelten

DRUNEN - Een ontsnapt edelhert heeft vrijdagochtend een groot deel van Drunen op stelten gezet. Het hert werd ontdekt bij een basisschool waarna het zich verplaatste naar een tuin aan de van oldenbarneveltstraat. Rond elf uur ’s ochtends wisten omstanders het hert in te sluiten. Een dierenarts verdoofde het dier met een verdovingspijl. Maar door het prikje schrok het hert en vluchtte het weg. Het dier rende met de verdovingspijl in zijn achterwerk door de straten van Drunen. Het dier kwam vervolgens middenin het centrum terecht. Daar rende hij tussen de marktkramen door en langs de friettent en de bibliotheek af. Het zorgde voor flink veel chaos, want het verkeer in de omgeving stond door het dier ook overal vast. Omstanders hebben het dier uiteindelijk kunnen vangen en op een oprit vast gezet. Inmiddels werkte de verdoving in en viel het hert neer op de grond. Volgens de dierenambulance wordt het dier naar een hertenopvang in Helvoirt gebracht. Het is onduidelijk waar het dier vandaan komt. De dierenambulance denkt dat het hert uit een hertenhouderij is ontsnapt.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.