Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Ongeval tussen meerdere voertuigen op de A59 bij Waalwijk

WAALWIJK - Op de A59 ter hoogte van de afslag Waalwijk-Oost heeft een ongeval plaatsgevonden tussen 4 voertuigen. De hulpdiensten rukten massaal uit, een persoon is door de brandweer uit het voertuig bevrijdt. Diverse andere personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft alle 4 de betrokken voertuigen getakeld en afgevoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Op beide rijbanen van de A59 ontstond een grote file, aan de ene kant door het ongeval aan de andere zijde door kijkers.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.