Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Steekincident in woning Cesar Francklaan De Bosch

DEN BOSCH – Een man liep verwondingen op bij een steekincident in een huis in Den Bosch. De politie heeft een vrouw gearresteerd als verdachte. Het voorval vond plaats op zaterdagochtend in een woning aan de Cesar Francklaan. De man raakte gewond aan zijn bovenbeen. Hulpdiensten werden om 9.50 uur gealarmeerd, en op dat moment bevond de verdachte zich nog in de woning. De politie is momenteel in gesprek met zowel het slachtoffer als getuigen om duidelijkheid te krijgen over de gebeurtenissen. Forensische experts zullen het huis onderzoeken op sporen. De reden achter het incident blijft vooralsnog onbekend.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.