Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Vrachtwagen muurvast onder berucht viaduct in Waalwijk

Waalwijk – Het is al de zovéélste keer. Een vrachtwagen die zich klemrijdt onder het viaduct onder de A59 in Waalwijk. Dinsdag aan het eind van de ochtend was het weer zover. Het viaduct heeft al langer een beruchte reputatie onder vrachtwagenchauffeurs. “Een horrorviaduct”, noemde een verkeersdeskundige het eerder. Er hebben zich al tientallen vrachtwagens onder vastgereden, ondanks de waarschuwingsborden die de maximale hoogte aangeven en rood-wit gestreepte balken boven de weg. Een oplossing is er niet, het viaduct verhogen is te duur en de weg verlagen tast de fundering aan.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.