Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brand in garage naast woning in Waalwijk

WAALWIJK - Omstreeks 06:45 kreeg de meldkamer van de brandweer een melding binnen van een brandgerucht aan de Brederodelaan in Waalwijk. Ter plaatse aangekomen bleek er inderdaad brand te zijn in een garage naast de woning. De vlammen sloegen uit het dak waarop werd opgeschaald naar middelbrand en ook een hoogwerker werd mee gealarmeerd. De brandweer had moeite om het vuur onder controle te krijgen maar wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen panden. Bij de brand kwam veel rook vrij. De van Brederodelaan was tijdens de brand afgesloten voor alle verkeer.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.