Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Automobilist raakt gewond na ongeval in Babyloniënbroek

BABYLONIENBROEK, Netherlands, 17-03-2024, In de nacht van zaterdag op zondag is een automobilist gewond geraakt na een ongeval aan de Broeksestraat in Babyloniënbroek. De bestuurder verloor rond 02:45 uur door onbekende oorzaak de macht over het stuur., De auto vloog uit de bocht, raakte meerdere voortuinen en kwam tot stilstand tegen een boom in de tuin van een woning. Brandweer, politie, ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen., De traumahelikopter bleek uiteindelijk niet nodig. Een persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht., De bewoners van de woning waar de auto in de tuin tot stilstand kwam, hadden geluk. Als de auto niet tegen de boom tot stilstand was gekomen had de automobilist hoogstwaarschijnlijk de woning binnen gereden., Het vermoeden is dat er een tweede persoon in de auto zat. Deze persoon is echter spoorloos verdwenen. Hulpdiensten hebben de naastgelegen sloten nog afgezocht, maar troffen niemand aan.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.