Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Mannen dringen woning binnen in Waalwijk

WAALWIJK – In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg een bewoner in Waalwijk de schrik van zijn leven. Rond 03.00 uur drongen een aantal mannen zijn woning binnen. De indringers hadden een ladder aan de achterkant van het gebouw bij de Stationsstraat geplaatst en waren via het balkon naar de tweede verdieping geklommen. Daar forceerden ze een raam, waarbij naar verluidt een van hen gewond raakte, gezien het aangetroffen bloed in de woning, aldus de politie. De bewoner is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het blijft vooralsnog onduidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden in de woning. De politie heeft een bloedspoor in de nabijgelegen straten gevolgd en zal aangifte opnemen en het onderzoek voortzetten.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.