Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Minderjarige jongen in borst geschoten in Den Bosch

DEN BOSCH - Een minderjarige jongen is donderdagavond kort voor negen uur gewond geraakt bij een schietincident in Den Bosch. Hij werd met een schotwond in de borst gevonden aan de Van Grobbendoncklaan ter hoogte van de Ophoviuslaan. De jongen is zwaargewond onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar het Radboudumc in Nijmegen en wordt uit voorzorg bewaakt. Hij wil verder niets kwijt over wat er precies is gebeurd. Op de plaats delict voert de politie een onderzoek uit om sporen te verzamelen en getuigen van de schietpartij te identificeren. Speurhonden, waaronder een explosievenhond, worden ingezet in de buurt om mogelijk het wapen op te sporen. Tijdens het onderzoek werden een jas en een tas aangetroffen, maar het is niet duidelijk of deze aan een van de betrokkenen toebehoren. Een groot deel van het Prins Hendrikpark is afgezet. Over de Van Grobbendoncklaan kan het verkeer gewoon doorrijden.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.