Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Drie gewonden op A58 ter hoogte van Moergestel.

MOERGESTEL – De nacht van donderdag op vrijdag kreeg een dramatische wending voor drie inzittenden van een personenauto. Na een ontspannen vakantie, die eindigde met een landing op het vliegveld van Düsseldorf, raakten ze gewond bij een aanrijding op de A58 ter hoogte van Moergestel. Rond 02:15 uur werd hun auto van achteren aangereden door een andere auto. De klap was zo hard dat de inzittenden, bekneld raakten in hun voertuig. Drie ambulances, de brandweer en een traumahelikopter, die op de A58 landde, werden ingezet om de slachtoffers te helpen. De brandweer verwijderde de deuren van het voertuig om de inzittenden te bevrijden. De drie gewonden, vermoedelijk nog vermoeid van de reis, zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De ernst van hun verwondingen is nog onbekend. De A58 is ter hoogte van Moergestel in de richting van Tilburg afgesloten. Verkeer richting Tilburg kan via de op- en afrit langs het ongeval verder rijden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.