Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Vrouw geschept door auto op N395 bij Hilvarenbeek

DIESSEN - Op de N395 tussen Hilvarenbeek en Diessen is woensdagmiddag een vrouw geschept door een auto. Het ongeluk gebeurde rond 16:50 uur. De vrouw stak de weg over met een fiets aan de hand bij een bushalte, toen ze werd geschept door een auto. De ernst van haar verwondingen is nog onbekend. Ze is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, vergezeld door een trauma-arts die met de trauma-helikopter ter plaatse was gekomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De N395 tussen Hilvarenbeek en Diessen is afgesloten voor onderzoek.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.