Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Politie valt vermoedelijk drugspand binnen aan Danielsweg in Dongen

DONGEN – De politie is met veel mankracht dinsdagochtend een woning aan de Danielsweg in Dongen binnengevallen. De inval volgde op een bestuurlijke controle die werd gedaan door de gemeente en handhaving. Tijdens deze controle werd op het terrein een bestelwagen aangetroffen waar vermoedelijk drugsafval inzit. Direct daarna werd opgeschaald en werd de politie ingezet. Ook leden van de DSI kwamen ter plaatse. Op het terrein werd een 23-jarige inwoner van Hoeven aangehouden. De politie vermoedde dat er meer mensen in het gebouw aanwezig waren en is daarom met een arrestatieteam naar binnen gegaan. Daar werd helaas niemand meer aangetroffen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.