Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Steekincident Duikerweg Waalwijk

WAALWIJK - Bij een steekincident aan de Duikerweg in Waalwijk is maandagochtend een persoon gewond geraakt. Rond 10.25 uur kreeg de politie een melding van een steekincident bij een DHL ServicePoint aan de Duikerweg in Waalwijk. Aan het steekincident ging vermoedelijk een vechtpartij vooraf. Het slachtoffer liep een steekwond in een zijn been op en is overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte sloeg met zijn auto op de vlucht voor de politie, maar hij kon even verderop worden aangehouden. Het is nog onduidelijk of deze persoon ook degene is die heeft gestoken. De politie onderzoekt of er meer mensen betrokken waren bij het incident en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Een vrachtwagenchauffeur wilde nog ff tussen alle voertuigen door en reed bij een politieauto de spiegel er af.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.