Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Groot ongeval auto - vrachtwagen A59 Elshout

ELSHOUT - Op de A59 bij Elshout is zaterdagavond in de richting van Waalwijk een ongeluk gebeurd waarbij een vrachtwagen en een auto waren betrokken. Volgens getuigen zou de auto, een Range Rover, met zeer hoge snelheid de vrachtwagen over de vluchtstrook hebben ingehaald waarna de auto crashte. De vrachtwagen moest uitwijken waardoor deze kantelde en zijn lading met kippenpoten verloor. In de auto zaten twee personen die gewond zijn geraakt. Beide personen zijn aangehouden. Volgens de politie liggen er in de auto ‘strafbare zaken’. Meer wil ze er nog niet over kwijt. In de vrachtwagen zaten de chauffeur en zijn vrouw. De vrouw is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De zwarte Range Rover was zaterdagavond om 17.56 uur pas op naam gezet, volgens het RDW. Ten tijde van het ongeval zouden er groene handelaarsplaten op hebben gezeten volgens diverse getuigen. Vanwege het politieonderzoek, het opruimen van de afgevallen lading en de reparaties aan vangrail en asfalt, wordt de weg vermoedelijk pas zondagochtend om zeven uur vrijgegeven.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.