Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Enorme schade door brand bij autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch

DEN BOSCH - Bij autodealer Van den Udenhout aan de Balkweg in Den Bosch woedde donderdagnacht brand. Het vuur ontstond in een bestelbus in de garage. De brand bleef beperkt tot die bestelbus, maar de rook- en roetschade in het gebouw is 'gigantisch'. Een particulier beveiligingsbedrijf kreeg de melding van de brand rond halfvier 's nachts binnen. Toen agenten gingen kijken bij het gebouw, roken zij inderdaad een brandlucht. Daarop werd de brandweer gewaarschuwd. Bij de brand kwam veel rook vrij. Het is een gigantisch gebouw waar de werkplaats, een kantine, kantoren en auto's staan. Alles is pik- en pikzwart. De schade loopt vermoedelijk in de vele miljoenen. In de werkplaats stond ook een Audi RS6 uit 2022 met een nieuwwaarde van 240.000 euro.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.