Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Twee zwaargewonden bij eenzijdig ongeval met motorfiets op Turnhoutsebaan in Goirle

GOIRLE - Bij een eenzijdig ongeval met een motorfiets op de Turnhoutsebaan in Goirle zijn zaterdagochtend omstreeks 01:50 uur twee personen zwaargewond geraakt. De bestuurder van een motorfiets die uit de richting van Belgiƫ kwam raakte in een flauwe bocht ter hoogte van de rotonde met het Gorps Baantje de macht over het stuur kwijt. Daarbij werd de motorfiets en de twee opzittenden gelanceerd, de motorfiets kwam tientallen meters verder aan het einde van de rotonde zwaar beschadigd tot stilstand. De bestuurder van de motorfiets en zijn passagier belandden aan de andere kant van de rotonde in het water, een voorbijganger die het ongeval zag gebeuren aarzelde geen ogenblik en sprong het water in. De voorbijganger wist de twee slachtoffers met behulp van ambulancepersoneel en brandweer uit het water te halen. De bestuurder van de motorfiets en zijn medepassagier raakte ernstig gewond, ze werden beide met spoed door ambulances naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Turnhoutsebaan was in de richting van Goirle afgesloten voor het verkeer.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.