Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Trein schept auto op spoorwegovergang in Rosmalen

ROSMALEN – Een auto is donderdagmiddag geschept door een trein op een spoorwegovergang in Rosmalen. Een automobiliste raakte hierbij zwaargewond. Door onbekende reden reed de automobiliste op het spoor, terwijl een trein naderde. De brandweer moest de vrouw, van rond de 70 jaar, uit haar benarde positie bevrijden. De vrouw is onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance overgebracht naar het Radboudumc in Nijmegen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Vanwege het ongeluk is de Molenstraat helemaal afgesloten. Ook ligt het treinverkeer tussen Oss en Den Bosch tot in ieder geval 16:00 stil.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.