Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Doorgedraaide buurman sticht brand in zijn eigen appartement aan de Bernard Zweersstraat in Waalwijk

WAALWIJK - Een doorgedraaide bewoner heeft woensdag opnieuw voor problemen gezorgd aan de Bernard Zweersstraat in Waalwijk. Buurtbewoners hebben al lange tijd last hebben van hun buurman. Woensdagmiddag stichtte de man brand in zijn eigen appartement. Volgens de politie zou de man geprobeerd hebben zichzelf in brand te steken. Hij is onder begeleiding van de politie uit zijn huis gehaald en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een buurtbewoner zijn alle hulpdiensten inclusief de gemeente Waalwijk aanwezig in de Bernard Zweersstraat. "We hopen dat het er nu eindelijk eens een einde aan gemaakt kan worden". Er zijn woensdagmiddag twee medewerkers van de geestelijke gezondheidszorg naar het appartementencomplex gekomen. Zij willen geen uitspraken doen over de toekomst van de doorgedraaide man. “Maar het zou ons verbazen als hij terugkomt, ook omdat de woning onbewoonbaar is.” Buurtbewoners lieten eerder aan Omroep Brabant weten dat het zou gaan om een 'psychotische man van rond de dertig'. Maandenlang verstoort de man de rust in de wijk. Zijn buren zien hem auto's vernielen, ramen kapotslaan en ze zeggen dat ze door hem bedreigd worden.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.