Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Dode na woningbrand Oosterhout, brandstichting niet uitgesloten

OOSTERHOUT – Bij een woningbrand aan de Elsbeemd in Oosterhout is een dode aangetroffen. De brand ontstond in de nacht van maandag op dinsdag net na 03:00 uur. Bij aankomst sloegen de vlammen uit de hoekwoning op de eerste etage. De brandweer schaalde gelijk op naar een grote brand. Bij het blussen van de hoekwoning werd in een kamer op de eerste verdieping een overleden persoon aangetroffen. Vreemd genoeg was er ook brand in de naastgelegen woning maar dan op de begane grond. Reden genoeg om uit te gaan van brandstichting. De bewoners van deze woning konden op tijd de woning verlaten en zijn met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis overgebracht. Rondom de hoekwoning hing een sterke benzinelucht, of die iets met de branden te maken heeft is niet bekend. Na alle bluswerkzaamheden heeft de politie beide woningen zowel aan de voor- als aan de achterkant met lint afgezet. De technische recherche en team brandonderzoek van de politie gaan onderzoek doen naar deze verdachte brand.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.