Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Vrouw verliest macht over stuur en belandt in sloot

WAALWIJK - Een vrouw is vrijdagavond omstreeks 21:30 uur de macht over het stuur verloren toen ze bij Waalwijk-Oost de A59 wilde oprijden. De vrouw miste de bocht, reed van het talud af en kwam onderaan in de sloot tot stilstand. De gealarmeerde brandweer wist de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. Het personeel van de ambulancedienst heeft de vrouw onderzocht op letsel, maar ze hoefde niet mee naar een ziekenhuis. Tijdens het incident was Waalwijk-Oost afgesloten voor het verkeer. Waardoor de vrouw de macht over het stuur verloor is niet bekend. De politie heeft de vrouw thuis afgezet.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.