Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Politie zoekt verdachte van poging tot overval op Esso in Den Bosch

DEN BOSCH - De verdachte van een poging tot overval op een Esso-tankstation in Den Bosch is woensdagavond gevlucht. Het lukte de voortvluchtige niet om een afgesloten ruimte binnen te dringen. De politie meldt dat de verdachte ‘vermoedelijk heeft geprobeerd een overval te plegen’. Het tankstation meldde de overvalpoging rond 20.05 uur bij de politie, die daarna snel naar de Van Grobbendoncklaan reed. Omdat niet duidelijk is wat zich heeft afgespeeld, doet de politie onderzoek. Er zijn geen wapens gezien. Agenten zoeken naar de voortvluchtige verdachte. Rond 19.45 uur werd een Burgernet-melding verstuurd met een signalement van de verdachte. Naast een zwarte motorhelm droeg de voortvluchtige een motorjack. Na de poging liep de vermoedelijke overvaller weg in de richting van een park.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.