Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Fietsster aangereden door auto Vestingstraat Oudheusden

OUDHEUSDEN - Dinsdag aan het eind van de ochtend is een fietsster aangereden op de Vestingstraat in Oudheusden. De vrouw is bij het ongeval gewond geraakt en met onbekend letsel overgebracht naar het ETZ in Tilburg. Een opgeroepen traumahelikopter is uiteindelijk niet doorgekomen. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet geheel duidelijk. Naar het zich nu laat aanzien is de fietsster van achter aangereden door de auto. De auto liep bij de aanrijding forse schade op. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De auto is door een bergingsbedrijf getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.