Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto rijdt achterop motor Vlijmenseweg Den Bosch

DEN BOSCH - Zondagavond omstreeks 22:25 uur heeft er een ongeval plaatsen tussen een auto en een motor. Het ongeval gebeurde op de Vlijmenseweg ter hoogte van de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de motor gewond en deze is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto heeft een blaastest ondergaan maar de man had geen alcohol gedronken. Zoals het zich laat aanzien is de auto achterop de motor gereden. Het is niet bekend waardoor dit kon gebeuren. De politie doet hier onderzoek naar. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Zowel de motor als de auto liepen behoorlijke schade op bij de aanrijding. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.