Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Frontale aanrijding tussen auto en vrachtwagen in Helvoirt

HELVOIRT - Een vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een frontale botsing op de Nieuwkuijkseweg in Helvoirt. De automobiliste klapte vol op een vrachtwagen. Volgens de vrachtwagenchauffeur was de vrouw afgeleid door haar navigatiesysteem., De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij., Het ongeluk gebeurde aan het eind van de middag op de kruising met Het Hoog. De auto miste de bocht en raakte de aankomende vrachtwagen. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden geborgen. Een collega van de chauffeur nam de trailer mee.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.