Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Zolderbrand op de Amstel in Waalwijk

WAALWIJK- Op de zolder van een woning op de Amstel in Waalwijk is vrijdagochtend een brand uitgebroken op/bij een bed. Vermoedelijk door een lamp die tegen het bed aan stond. De brandweer had het vuur snel onder controle en wist de schade te beperken, wel is er rookschade in de woning. De bewoonster die een bluspoging deed, is hierbij gewond geraakt en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Haar man heeft rook binnen gekregen en is in een andere ambulance nagekeken maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Salvage komt ter plaatse om de bewoners bij te staan met de schade.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.