Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Man overleden bij bedrijf in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Bij Uniekaas aan de Belgiƫstraat in Kaatsheuvel is donderdagavond een 61-jarige man uit Kaatsheuvel om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval. De man zou klem hebben gezeten tussen een machine. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Omstreeks 20:40 uur kwam de melding binnen waarna de hulpdiensten groots uitrukten. Politie, brandweer, ambulance's en een traumahelikopter werden gealarmeerd. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen. Na het overlijden van de man is het personeel van de nachtdienst naar huis gestuurd, aangezien ze tijdens het politieonderzoek niet in de fabriek konden/mochten werken. De arbeidsinspectie is ingelicht over dit ongeval. Voor de medewerkers van het bedrijf is slachtofferzorg geregeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.