Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Man en vrouw zwaargewond bij steekpartij Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - Twee personen zijn zondagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij op de Luzerne in Sprang-Capelle. De slachtoffers, een man en een vrouw, lagen zwaargewond op de stoep voor een huis. Meerdere hulpdiensten rukten uit waaronder twee traumahelikopters en vier ambulances. De politie heeft bij een nabijgelegen woning de deur geforceerd en een verdachte aangehouden. Volgens buurtbewoners gaat het om Poolse mensen en wonen zowel de verdachte als de slachtoffers in het zelfde huis. De politie heeft de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.