Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Jumbo Waalwijk ontruimd door aangebrande eierkoeken

WAALWIJK - Brandweer Waalwijk moest dinsdagmiddag uitrukken voor een melding van stank/hinder bij de Jumbo aan de Grotestraat in Waalwijk. Volgens de melder werd er een ammoniakgeur waargenomen waarvan ze niet wisten waar deze vandaan kwam. Direct werd de supermarkt ontruimd, klanten en personeel moesten uit voorzorg naar buiten. De brandweer liet ook een AGS (Adviseur Gevaarlijke Stoffen) komen, na enig onderzoek bleek de geur afkomstig te zijn van enkele verbrande eierkoeken. Eierkoeken worden gebakken met ammoniumbicarbonaat als rijsmiddel. Dit veroorzaakte de ammoniakgeur Direct nadat duidelijk was waar de geur vandaan kwam werd de supermarkt weer opengesteld en rukten de hulpdiensten weer in.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.