Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Autobrand Vergereindseweg Haarsteeg

HAARSTEEG - Op de Vergereindseweg in Haarsteeg is maandagavond iets na elf uur een auto volledig uitgebrand. De bestuurder reed op de Vergereindseweg in Haarsteeg toen zijn auto begon te roken. Direct heeft hij het voertuig stilgezet waarna het voertuig in brand vloog. De brandweer was snel ter plaatse maar toen stond de auto al volledig in brand. De inzittenden konden het voertuig op tijd verlaten, bij de brand raakte niemand gewond. De auto is door een bergingsbedrijf getakeld. De weg is dermate beschadigd en vervuilt dat de politie de gemeente heeft opgeroepen om dit gedeelte van de weg af te zetten en morgen er zorg voor te dragen dat de rotzooi wordt opgeruimd en het wegdek wordt gerepareerd.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.