Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto in sloot Kampgraafweg Elshout

ELSHOUT - Een auto is gisteravond op de Kampgraafweg in Elshout van de weg geraakt en in de sloot beland. Een toevallige voorbijganger zag een lichtje in de berm/sloot en dacht aan een fietser. Zij keerde de auto en gingen kijken wat het was, het bleek een auto te zijn waar de bestuurster er nog in zat. Direct waarschuwden zij de hulpdiensten, politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. Omstanders hebben de vrouw uit het voertuig bevrijdt. Ze is voor nader onderzoek mee naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft ze een flauwe bocht in de weg over het hoofd gezien. De auto is door een bergingsbedrijf getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.