Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Elektriciteitshuisje brand volledig uit 650 woningen zonder stroom in Den Bosch

Den Bosch - Een elektriciteitshuisje in de Bernestraat in Den Bosch is donderdagochtend volledig uitgebrand. 411 woningen zitten voorlopig zonder stroom. De brandweer rukte uit na aanleiding van een melding dat er rook uit het elektriciteitshuisje kwam. Ter plaatse sloegen de vlammen er al uit. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie gaat niet uit van een strafbaar feit. In de wijk wordt een noodaggregaat geplaatst, verwacht wordt dat de meeste woningen in de loop van de avond weer stroom hebben. Het duurt nog dagen of langer voordat het elektriciteitshuisje volledig is hersteld, tot die tijd blijft de noodaggregaat staan.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.